Anyaszünet

2022. november 20., 2022. december 18., 2023. januás 21.

Kedves Szülők!

❓ Jó lenne kipihenni az őszi szünet kalandos napjait és a hétköznapok izgalmait? Lazítsatok, szervezzetek programot, mi addig örömmel vigyázunk a gyerekekre!

Anyaszünet, 2022. november 20.

❗ Folytatódik a népszerű ANYASZÜNET programunk: a célunk, hogy a szülők, de elsősorban az anyukák egy kis pihenőhöz jussanak, míg a gyermekeik biztonságát és szórakoztatását csapatunk garantálja!

Jelentkezés: brusszelifejleszto@gmail.com

🗓 Az őszi félévben még 3 hétvégi alkalmat tervezünk, 15-18 óra között.

  • 2022. november 20. vasárnap
  • 2022. december 18. vasárnap - adventi készülődéssel!
  • 2023. január 21. szombat

Ajánlott életkor: 4 éves kortól.

A foglalkozásokat a gyerekek életkorához és érdeklődéséhez igazítjuk, így kérjük, az aktuális dátumot megelőző estig jelezzétek részvételi szándékotokat. Uzsonnát biztosítunk!

💬 Dr. Vekerdy Tamás szavaival élve „A gyerekek kiszívják a vérünket, lerágják a húsunkat. Ezért időnként meg kell szabadulni tőlük, mert a gyerek érdeke is, hogy folyamatosan jól rágható és jól szívható, pihent anyja – és persze apja is! – legyen neki.”

🙈 Szóval félre a bűntudattal és a felszabadult időben véletlenül se a végtelen teendőlisták lerövidítésével foglalkozzatok, hiszen csak akkor tudunk adni, ha van miből. Nyugodtan vedd le a polcról a 3 éve karácsonyra kapott könyvet, húzd elő a futócipődet az alsó fiókból vagy sétálj egy jót kettesben a férjeddel, kávézz a barátnőiddel... sőt, mivel a programok 3 órásak, akár még egy mozi is beleférhet. Ezalatt a gyerekek a legjobb kezekben vannak!

Már lehet jelentkezni az időpontra, szóval elő a naptárakat, jó tervezgetést!👋

Brüsszeli Tanoda és Fejlesztőház csapata

Szirányiné dr. Gawlovics Judit
+32 477 08 62 00
brusszelifejleszto@gmail.com