MIKULÁS NAP

2022. december 4. vasárnap

Kedves Szülők, Gyerekek!

Ti is várjátok már a Mikulást? Már dúdoljátok, hogy "Hull a pelyhes fehér hó..."? Szeretnétek jó hangulatban velünk együtt készülődni a látogatására?

December 4-én, vasárnap, hosszú vándorútján a Brüsszeli Tanoda és Fejlesztőházba is ellátogat a Mikulás! Puttonyában kisebbeknek-nagyobbaknak egyaránt rejtőzik meglepetés, s míg hósubája és jégcipője kiolvad, örömmel osztja ki a résztvevőknek.

Mikulás nap, 2022. december 4.

Ha szeretnétek találkozni a Nagyszakállúval, jelentkezzetek minél hamarabb, mert a létszám korlátozott!

Délelőtt 10.30-tól azokat az elsősorban kisebb gyerekeket várjuk, akik szülői kísérettel szeretnék átvenni a Mikulás ajándékát.

A nagyobb gyerekek 14.30-tól egy interaktív meseelőadást követően szintén a Mikulástól kapják meg a csomagjaikat, a délutánt vicces játékokkal, kézműveskedéssel és diszkóval zárjuk!

Megtanulunk majd egy-két hagyományos dalt, közös énekléssel tesszük még izgalmasabbá a várakozás perceit. Mit szólnátok, ha ebben az évben is kis rajzokkal lepnénk meg az ajándékozót? A Mikulásnak készült alkotásokból kiállítást rendezünk, hogy a tanodába betérők megcsodálhassák a gyerekek rajzait!

A részvételi díjjal és egyéb részletekkel kapcsolatban kérem, a brusszelifejleszto@gmail.com címen keressetek.

Kérem, azt is írjátok meg, hogy melyik csoportba szeretnétek jelentkezni és kéritek-e, hogy a Mikulás mondjon pár mondatot a gyermeketeknek!

Szeretettel várunk minden családot!
A Tanoda csapata és a Mikulás

Szirányiné dr. Gawlovics Judit
+32 477 08 62 00
brusszelifejleszto@gmail.com