Apró talpak klub

Kedves Kismamák és Édesanyák!

Kisbabát vársz vagy már édesanya vagy? Most költöztetek Belgiumba vagy már évek óta itt éltek? Első gyermeked babusgatod vagy már tapasztalt anyuka vagy? Mi mindenkit szeretettel látunk, legyünk vidám, támogató közösség a babavárás, az anyává válás idején és a kisbabás időszakban!

A várandósság és az azt követő hónapok különlegesek egy nő életében. Gyakran édesanyák, nagymamák, tapasztaltabb barátnők segítenek át ezen az életszakaszon. Külföldre költözve ezt a közösséget sokszor magunk mögött hagyjuk, és a helyismeret hiánya, a nyelvi határok is gondot okozhatnak.

Apró talpak klub

Szeretnénk lehetőséget teremteni arra, hogy míg a picúrok játszanak, egy tea vagy kávé mellett lazítsatok, beszélgessetek nem csak babás dolgokról. Mi pedig segítünk eligazodni a gyermekek fejlődésével kapcsolatos kérdésekben, a belga egészségügyi és oktatási rendszerben. Igyekszünk támaszt nyújtani ebben a csodálatos időszakban, szívesen megosztjuk veletek saját tapasztalatainkat is.

Gyere el 2023. november 10-én (pénteken) 10-11.30. között a Brüsszeli Tanoda és Fejlesztőházba, ismerkedjünk meg
egymással és a kicsikkel. Kérjük, támogasd a klub működését alkalmanként 5 euróval, kávét, teát biztosítunk, egészséges gyereknasit örömmel fogadunk.

Dr. Katona Ágnes, szülész-nőgyógyász szakorvos, perinatális tanácsadó

Szirányiné dr. Gawlovics Judit
gyógypedagógus-logopédus, mozgásfejlesztő