Mikulás nap

2023. december 3.

Kedves Szülők, Gyerekek!

🎅 🦌Ho-ho-ho-hó!! Kicsik és nagyok, csodás hírünk van! December 3-án (vasárnap) hosszú vándorútján a Brüsszeli Tanoda és Fejlesztőházba is ellátogat a Mikulás! Puttonyában mindenki számára rejtőzik meglepetés, s míg hósubája és jégcipője kiolvad, örömmel osztja ki a résztvevőknek.

Délelőtt 10.30-tól azokat az elsősorban kisebb gyerekeket várjuk, akik szülői kísérettel szeretnék átvenni a Mikulás ajándékát.

A nagyobb gyerekek 14.30-tól egy interaktív meseelőadást követően szintén a Nagyszakállútól kapják meg a csomagjaikat, a délutánt játékokkal, kézműveskedéssel és diszkóval zárjuk!

Mikulás nap

🎶🎵 Az énektanulást és a közös énekeket a Dó-tól Ti-ig Zeneiskola kiváló zongoratanője, Gáspár Katalin kíséri, aki örömmel ismerteti meg a gyerekeket a hangszer csodás világával!

Regisztráció és további információ:
brusszelitanoda@gmail.com

Kérem, írjátok meg, hogy melyik csoportba szeretnétek jelentkezni és kéritek-e, hogy a Mikulás mondjon pár mondatot a gyermeketeknek!

📮📩 Ez alkalomból ünnepélyesen megnyitjuk a Mikulás-postát! Írjátok meg/rajzolják le a kívánságokat, mi eljuttatjuk a címzetthez! A listát elkészíthetitek helyben vagy az ünnepségig minden délután bedobhatjátok a varázspostaládába!

Mit szólnátok, ha ebben az évben kis rajzokkal lepnénk meg az ajándékozót? A Mikulásnak készült alkotásokból kiállítást rendezünk, hogy a tanodába betérők megcsodálhassák a gyerekek rajzait! A rajzokat is bedobhatjátok a postaládába, szerezzünk örömöt a Mikulásnak!

Szeretettel vár minden családot a Tanoda csapata és a Mikulás!

Szirányiné dr. Gawlovics Judit
A Brüsszeli Tanoda és Fejlesztőház alapítója
OKTATÁS-FEJLESZTÉS-KÖZÖSSÉGI TÉR