TÁBOROK, WORKSHOPOK

Környezettudatos tematikus események

2015 óta szervezek, vezetek táborokat brüsszeli magyar vagy magyar kötődésű gyerekeknek, évente immár 10-12 turnusban. A célunk, hogy a gyerek biztonságos körülmények között, hasznos és színvonalas programok révén, szeretetteljes környezetben, jókedvűen pihenjenek az évközi és nyári szünetekben.

TÁBOROK, WORKSHOPOK

Olyan témákat választok, amelyek segítségével a gyerekek a felszabadult szórakozáson, a közösségi élményeken túl játékos keretek között fejlődnek, gazdagodnak és hasznos ismeretekre tehetnek szert. A témákat úgy építem fel, hogy minden korosztály megtalálja a számára érdekes tevékenységet.

A hagyományok megismerését vagy a kötetlen szórakozást célozzák a rendszeresen szervezett események, bulik: mikulásváró, halloween, advent, húsvét, gyermeknap, anyák napja és egyéb alkalmak kitűnő lehetőséget nyújtanak pár órás kézműveskedésre, zenebonára, játékra, kikapcsolódásra.

A tábort 5 éves kortól ajánljuk! A gyerekek számára teljes ellátást biztosítunk bőséges, finom változatos ételekkel! Az eseményekre örömmel várjuk a kisebbeket is szülői kísérettel.

Első féléves dátumok:

  • 2023. október 23-27.
  • 2023. október 30- november 3.
  • 2024. január 2-5. (egy turnus)

Minden kérdésre szívesen válaszolok, írjatok a brusszelitanoda@gmail.com címre vagy keressetek telefonon a +32 477 08 62 00 számon.