12 év tapasztalattal a hátunk mögött...

Történelem - Csoportos órák

Történelem - Csoportos órák

Ha szereted a történelmet és a kreatív dolgokat, nem kell választanod: az IDŐVÁNDOR kiscsoportos foglalkozásain mindkettőben részed lesz! Nem szűkséges előzetes történelmi tudás, a foglalkozást 6-10 éveseknek ajánljuk. Az órákon kézműves projektekkel, játékokkal, interaktív eszközök segítségével kalandozunk a magyar történelem korszakaiban.

Tovább
Történelem - Egyéni órák

Történelem - Egyéni órák

Ha szereted a történelmet és a kreatív dolgokat, nem kell választanod: az IDŐVÁNDOR kiscsoportos foglalkozásain mindkettőben részed lesz! Nem szűkséges előzetes történelmi tudás, a foglalkozást 6-10 éveseknek ajánljuk. Az órákon kézműves projektekkel, játékokkal, interaktív eszközök segítségével kalandozunk a magyar történelem korszakaiban. Megismerkedünk a történelmi eseményekhez, híres személyekhez, földrajzi nevezetességekhez, épített kulturális örökségeinkhez kötődő mondákkal, regékkel is, tanuljuk földrajzot, irodalmat, történelmet másképp!

Tovább
IRÁNYTŰ - tanulástechnikai tréning

IRÁNYTŰ - tanulástechnikai tréning

A hatékony tanulás eszközei tanulhatók! Nem tananyagot tanulunk, hanem a 7-10 évesek és a 11-15 évesek életkorunknak megfelelő feladatokon és gyakorlatokon keresztül sajátíthatják el a sikerre vezető módszereket!

Tovább
Magyar nyelv és irodalom - Csoportos órák

Magyar nyelv és irodalom - Csoportos órák

A BETŰLEVES innovatív szemléletű foglalkozás azoknak az 6 éven felüli gyerekeknek, akik szórakoztató módon szeretnék elsajátítani, gyakorolni az olvasást és az írást, valamint megismerni a kortárs és klasszikus hazai és nemzetközi gyermekirodalmat.

A HANDABANDA program a már olvasni jól tudó nagyobbaknak szól, akik szeretnék elmélyíteni a nyelvtani ismereteiket és felfedezni a magyar és a nemzetközi irodalmi műveket.

Tovább
Magyar nyelv és irodalom - Egyéni órák

Magyar nyelv és irodalom - Egyéni órák

Osztályozó vizsgára készül az egyéni tanrenddel tanuló gyermeked? Biztos magyar nyelvtani, helyesírási alapokat szeretnél belga iskolába tanuló gyermekednek? Szeretnéd, ha a gyermeked gördülékenyen és örömmel olvasná a magyar irodalmi szövegeket? Könnyebb legyen a kommunikáció a nagyszülőkkel, rokonokkal? Felzárkóztatásra van szükségetek ezekből a tárgyakból?

Tovább
Művészeti foglalkozások

Művészeti foglalkozások

Bálint Mariann illusztrátor, grafikus "Együtt rajzoló" foglalkozásain különböző festészeti és grafikai eljárásokkal ismerkedhetnek meg a gyerekek az alkotás során.

Tovább
Francia és angol nyelvórák

Francia és angol nyelvórák

Angol-francia nyelvből fordítóként végeztem, illetve az angol Cambridge University CELTA tanári diplomáját szereztem meg, ennek a képesítésnek birtokában dolgozom ki óraterveim.

Tovább
SZELFI - Kamasz klub

SZELFI - Kamasz klub

Az egyéni figyelmet és biztonságot nyújtó, kis létszámú kortárscsoportban a tizenéveseket foglalkoztató kérdésekre, szituációkra fókuszálunk.

Tovább