Rólunk mondták

Visszajelzések

Juditot felkészült, lelkiismeretes szakembernek ismertem meg, mindkét fiamnál rövid időn belül komoly előrehaladást ért el. Az idősebb fiam nyelés- és beszédproblémája rendeződött, másik gyermekem magabiztosabban, jobb kiejtéssel beszél, a beszédfejlődés mellett pedig a tanuláshoz szükséges területeken is javulást tapasztalok. A gyerekek szívesen vettek részt az órákon, Judit könnyen megtalálta velük a közös hangot, motiválta és segítette őket a terápiák során.
P. Dóra

Judit kreatív és változatos feladatokkal teszi játékossá a fejlesztő órákat. Folyamatosan kapcsolatot tart velünk, rendszeresen és érthetően tájékoztat a fiam előrehaladásáról, házi feladatokkal segíti az otthoni munkát. A pandémia alatt online folytattuk az órákat, Judit türelmesen, szuper ötletekkel segített át minket ezen az időszakon.
H. Andrea

A lányaim örömmel vesznek részt Judit vidám hangulatú magyar, beszédfejlesztő és iskola-előkészítő óráin. Jó érzékkel ismeri fel a gyerekek épen aktuális állapotát, befogadóképeségét és a tananyagot ehhez igazítja. A kisebbik lányom beszédhibái eltűntek, játékosan tanult meg írni és olvasni, a nagyobbik lányom a heti egy foglalkozások alatt minden évben elsajátította az adott évfolyam nyelvtani anyagát.
T. Lili

Évek óta járunk Judit táboraiba. A lányom több francia és magyar nyelvű tábort kipróbált már, de Judit táboraiba jön a legszívesebben, újra és újra visszatérünk. Tudom, hogy mindig nagyszerű program várja, örülök, hogy tartalmasan telnek a szünet napjai.
P. Timi

Két gyerekemmel azért járunk Judit különböző programjaira, hogy gyakorolhassák a nyelvet és találkozhassanak magyarul beszélő gyerekekkel, otthon főként a francia nyelvet használjuk. A gyerekek nagyon várták a halloweeni beöltözős bulit, a Mikulás ünnepségről és a gyereknapi kincskeresésről is sok élménnyel jöttek haza. Rendszeres résztvevői vagyunk az Anyaszünetnek is, ekkor tudunk a feleségemmel kettesben kikapcsolódni, tudjuk, hogy ezalatt a gyerekek jó kezekben vannak
M. Gábor

A kislányommal előbb a baba-mama foglalkozásra, majd a szombati családi mókára jártunk Judithoz, ősszel belépve az ovis korba, természetesen Judit óráit választjuk. Nagy tapasztalata van a különböző életkorú gyerekkel, háromgyerekes anyukaként is sokat tanultam tőle. Izgatottan várjuk a Vackor óráit!
J. Zsuzsa

A tanulástechnikai tréningen és a drámacsoportban vettem részt. Köszi az órákat, máskor is jövök!
egy tizenéves fiú